Antena Căutare

Fără SPP la Guvern. Pentru prima dată în România, premierul și miniștrii vor fi păziți de jandarmi

Premierul si ministrii din Guvernul Dancila vor fi paziti de Jandarmerie, nu de SPP, asa cum s-a intamplat pana acum.

Premierul Viorica Dăncilă a renunţat la serviciile SPP, imediat după învestitură. Este o premieră în Romnânia, iar guvernanții vor fi păziți de acum încolo de către Jandarmeria Română.

Decizia a fost confirmată de către secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Liderul PSD a spus luni seară, la Antena 3, că, instituţional, orice premier trebuie să aibă contacte cu SRI, cu SIE şi cu SPP, însă şeful SPP, Lucian Pahonţu, a fost implicat mai mult decât era cazul în Guvern.

L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost prim ministru, chiar i-am mulţumit azi, a devenit acelaşi coleg deschis şi glumeţ. Poate tensiunea de acolo, poate influenţele. N-avem de unde să ştim acum, dar asta nu înseamnă că până la urmă nu vom află. Mai mulţi colegi mi-au spus că şeful SPP-ului a fost implicat mai mult decât era cazul. Domnului Paul Stănescu i s-a spus că undeva prin martie eu o să fiu executat şi dumnealui poate să fie şeful partidului. Poate că i s-a spus şi lui Grindeanu, lui Tudose, nu ştiu”, a declarat liderul PSD.

Liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat în mod repetat pe şeful SPP, Lucian Pahonţu, că se implică în politică, la un moment dat spunând despre el că este un personaj veninos. Astfel, membrii actualului Guvern s-au solidarizat cu Liviu Dragnea.

Miniștrii Cabinetului Dancilă au depus jurământul. Noul prim-ministru: "În România nu va mai fi introdusă nicio tax...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x