Felix Stroe: În fiecare sală de clasă trebuie să fie portretul preşedintelui României. În fiecare instituţie publică trebuie să fie stema şi drapelul României

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, consideră că în fiecare sală de clasă ar trebui să fie portretul preşedintelui României, menţionând că acest lucru nu ţine de politică, ci este vorba de cultură instituţională. De asemenea, el crede că în fiecare instituţie publică din ţară trebuie să fie stema şi drapelul României.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Felix Stroe, consideră că în fiecare sală de clasă ar trebui să fie portretul preşedintelui României, menţionând că acest lucru nu ţine de politică, ci este vorba de cultură instituţională. De asemenea, el crede că în fiecare instituţie publică din ţară trebuie să fie stema şi drapelul României.

Felix Stroe a organizat, vineri, o conferinţă de presă, iar cu acest prilej jurnaliştii au remarcat că pe perete a fost înlocuit tabloul cu Liviu Dragnea cu cel cu Viorica Dăncilă. Liderul PSD Constanţa susţine că la fiecare partid trebuie să fie portretul preşedintelui formaţiunii politice respective. "În fiecare sediu judeţean de partid, fie că este PNL, PSD, PMP este cultură instituţională să fie portretul preşedintelui. Noi ni l-am ales la Congres, e al nostru. La Biserica Ortodoxă este Iisus Hristos, la biserica musulmană este altcineva, la budişti e Buddha. La noi la PSD preşedintele ales de Congres este...a fost domnul Dragnea, a fost alt congres şi a ales pe doamna Viorica Dăncilă. (...) De ce este obedienţă? De ce este altceva? Statutul PSD este al nostru şi pentru noi este obligatoriu, preşedintele este ales de Congres şi trebuie să ştie fiecare membru de partid de la Partidul Social Democrat cine e preşedinte”, a explicat Felix Stroe. El a precizat că este vorba de cultură instituţională şi nu de obedienţă. "Vorbim de cultură instituţională, nu de obedienţă. Şi daţi-ne voie ca la PSD în sediul judeţean să fie portretul preşedintelui ales de Congres. Nouă nu ne este ruşine la PSD cu doamna preşedinte Viorica Dăncilă”, a precizat Stroe. Preşedintele PSD Constanţa crede că în fiecare clasă trebuie să se afle portretul preşedintelui României şi în fiecare instituţie publică să fie stema şi drapelul ţării. "Dacă vreţi părerea mea şi nu cred că greşesc, în fiecare sală de clasă, aulă universitară, trebuie să fie portretul preşedintelui României. Nu discutăm de Iohannis, de Ion Iliescu, nu discutăm de politică. Este cultură instituţională. Ne e ruşine cu drapelul României? În fiecare instituţie oficială trebuie să fie stema ţării, că este instituţia oficială a statului român, nu mă refer la firmele private. (...) Ne e ruşine cu stema statului român şi cu drapelul României? La americani nu le e ruşine?”, a mai afirmat Felix Stroe.

Sursa : news.ro

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri