Antena Căutare

Fifor: O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discute

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, duminică seară, că nu trebuie să se discute acum despre o eventuală plecare a Vioricăi Dăncilă de la conducerea formaţiunii. "O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discute...", a spus el. Referitor la prezenţa la sediul PSD a lui Gabriel Oprea, Fifor a menţionat că nu l-a văzut pe acesta. "Uşile partidului nostru nu sunt închise, dacă au sosit şi au venit, probabil că au venit să o încurajeze pe Viorica Dăncilă, dar repet pe Marian Vanghelie nu l-am văzut, pe dl Oprea nu l-am întâlnit în seara aceasta, dacă e în sediu", a mai spus el.

"Eu zic că este un număr de voturi pe care noi le-am recuperat după înfrângerea din mai anul acesta. Asta arată că partidul a reuşit să recupereze o parte din electoratul care nu l-a votat în mai şi asta este un lucru care ne dă încredere că putem să abordăm foarte bine alegerile locale şi alegerile parlamentare de anul viitor", a spus Fifor, la Digi 24.

Întrebat dacă Dăncilă l-a sunat pe Iohannis, Fifor a răspuns că nu poate spune.

"Probabil că ar trebui să sune, dar dacă stăm să ne gândim că discutăm despre o doamnă şi un domn, poate domnul Klaus Iohannis ar suna o doamnă", a adăugat el.

Fifor a mai spus că nu trebuie discutat în această seară despre o eventuală plecare a Vioricăi Dăncilă de la conducerea partidului.

"O să avem o analiză în partid pentru că este absolut normal fiecare partid după alegeri să facă analize, să discute...", a afirmat el.

Întrebat de ce a venit Gabriel Oprea la sediul PSD, el a spus că nu s-au întâlnit.

"La mine în birou nu era domnul general. Uşile partidului nostru nu sunt închise, dacă au sosit şi au venit, probabil că au venit să o încurajeze pe Viorica Dăncilă, dar repet pe Marian Vanghelie nu l-am văzut, pe dl Oprea nu l-am întâlnit în seara aceasta, dacă e în sediu", a mai spus Fifor.

Întrebat când ar trebui să aibă loc Congresul PSD, el a spus că nu poate avansa o dată: "O să vedem".

Referitor la afirmaţia lui Cătălin Rădulescu potrivit căreia ar fi observat fraude la vot în diaspora, el a spus că este opinia acestuia.

"Nu putem să discutăm despre astfel de lucruri până când nu avem o documentare clară în acest sens şi până nu avem probe care să susţină o astfel de afirmaţie", a declarat Fifor

Sursa : news.ro

Dan Barna: Îl felicit pe Klaus Iohannis. Aştept să înceapă imediat discuţiile cu partidele politice pentru declanşarea a... Presa internaţională scrie despre victoria uşoară în alegeri a preşedintelui Klaus Iohannis...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x