Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

"Flacara democratiei" a lui Basescu a intrat la apa. A fost aruncata in Dunare, la Orsova

"Flacara democratiei", aprinsa in urma cu o saptamana la Cluj, de catre presedintele suspendat Traian Basescu, a fost aruncata in Dunare, la Orsova, de catre un reprezentant al administratiei locale, care i-a luat torta tanarului care o transporta prin acest oras, informeaza Mediafax.

Duminica dimineata, in jurul orei 10.30, Politia a fost sesizata de un tanar ca, in timp ce transporta "Flacara democratiei" prin Orsova impreuna cu alti sase tineri, "a fost intampinat de un reprezentant al administratiei locale, care fara explicatii si fara motiv a aruncat torta intr-un canal al Dunarii".

Seful Politiei Orsova a precizat ca pe numele respectivului reprezentant al administratiei locale a fost depusa o plangere penala, iar Politia face cercetari, urmand sa fie facuta incadrarea faptei.

In 14 iulie, la finalul mitingului PDL de la Cluj-Napoca, presedintele suspendat Traian Basescu a aprins o flacara, pe care a numit-o "flacara democratiei", spunand ca spera ca aceasta sa arda pana in 29 iulie si ca va fi purtata prin tara de tineri de dreapta.

Sambata, la mitingul PDL de la Iasi la care a participat si Traian Basescu, doi tineri au adus "flacara democratiei".

Sursa: Antena3.ro

Foto: Intact Images

Recomandari