Antena Căutare

Flashmob PSD in fata Palatului Cotroceni: Basescu va primi cartonas rosu pentru sustinerea proiectului Rosia Montana

Mai multi utilizatori Facebook inscrisi pe grupuri ale PSD au postat, luni seara, invitatii la un protest tacut langa Palatul Cotroceni, informeaza Mediafax. In cadrul protestului, participantii ii vor arata presedintelui Traian Basescu "cartonas rosu" pentru sustinerea proiectului de la Rosia Montana.

Utilizatorii, unii dintre ei descriindu-se la profil ca membri ai unor organizatii locale sau judetene PSD, au postat invitatii pentru participarea la un miting tacut, langa Palatul Cotroceni, marti, de la ora 19.00.

Mesajele aveau urmatorul continut: "Fa-ti un cartonas rosu si vino maine sa il aratam lui Traian Basescu pentru incidentele pe care le-a provocat la Rosia Montana. Marti, 30 aug, ora 19 in Bucuresti la intrarea Palatului Cotroceni de la Statuia Leul pe Bd Geniului".

Actiunea a fost initiata de o organizatie ecologista care se opune proiectului minier de la Rosia Montana.

Protestul este unul tacut si de mica durata, cunoscut sub denumirea "flashmob".

O astfel de actiune, cu durata de cinci minute, este programata, tot marti, la ora 19.00, si in fata sediului PDL din Cluj-Napoca.

Citeste si Antena3


Foto: oncampus.oberlin.edu

UPDATE! Premierul l-a numit pe Abos Gabriel ca vicepresedinte ANRP, in locul demisului Remus Virgil Baciu... Deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x