Antena Căutare

Florin Cîţu, ajuns la Ministerul Finanţelor: Reorganizarea Fiscului este una dintre priorităţi

Reorganizarea Fiscului este una dintre priorităţile mandatului său, alături de ţinerea sub control a deficitului bugetar, a declarat, marţi, noul ministru al Finanţelor, Florin Cîţu, care a ajuns la minister în această dimineaţă.

Luni, miniştrii Cabinetului Orban au depus jurământul în faţa lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele a semnat, luni, decretul pentru numirea Guvernului Orban.

Marţi, miniştrii din noul cabinet îşi preiau portofoliile. Cîţu, ajuns la ministerul Finanţelor, a dat câteva declaraţii despre priorităţile din mandatul său.

”Reorganizarea ANAF este una dintre priorităţile mele. (...) Vom vedea ce găsim şi vom lua ulterior o decizie”, a spus Cîţu.

El a fost întrebat şi în legătură cu avertismentul lansat recent de Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR.

Croitoru a atras atenţia că datele financiare indică o probabilitate ridicată de a ne apropia de o recesiune la fel de mare precum cea din 2008.

”Dânsul este o voce importantă când vorbim despre analiza economiei. Nu este singura voce care spune că ar putea veni o recesiune sau o criză. Ce putem face la Ministerul Finanţelor este să ţinem deficitul sub control”, a spus Cîţu.

Sursa : news.ro

Cea mai haioasa descriere a pozei noului Guvern Orban... Birchall: Deşi de multe ori ministerul a fost sub asediu şi în ciuda multor presiuni, diverse interese, cred eu că am as...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x