Căutare Live

Florin Cîţu: Creşterea economică umflată din pix a fost revizuită în jos de INS. Încă o dovadă că angajaţii din instituţiile statului care au măsluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat

Creşterea economică umflată din pix a fost revizuită în jos de Institutul Naţional de Statistică (INS), iar aceasta este încă o dovadă că angajaţii din instituţiile statului care au măsluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat, susţine senatorul PNL Florin Cîţu.

Creşterea economică umflată din pix a fost revizuită în jos de Institutul Naţional de Statistică (INS), iar aceasta este încă o dovadă că angajaţii din instituţiile statului care au măsluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat, susţine senatorul PNL Florin Cîţu.

„Am avut dreptate!!! Cresterea economica umflata din PIX revizuita in jos de INS. Inca o dovada ca angajatii din institutiile statului care au masluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat. Isi dau seama ca sunt partasi alaturi de Dancila, Teodorovici si restul gastii de hoti si infracatori la distrugerea Romaniei”, a scris Cîţu pe pagina sa de Facebook.

El spune că creşterea economică a fost reviziuită pentru primul trimestru de la 5.1% pe an la 4.9% pe an.

„Este doar inceputul, sa nu bata la ochi. Iar cresterea economica in trimestrul doi este de doar 4.6% pe an. Acum BOMBA! Stiti pe ce crestere economica au fundamentat rectificarea bugetara? Pe o crestere economica de 5.5% “estimata” de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza. Ca sa fie clar. Cifrele oficiale ajustate de frica puscariei pentru primele doua trimestre arata o economie care se duce spre o crestere economica sub 4% dar CNSP ajuta guvernul sa falsifice rectificarea bugetara”, precizează senatorul PNL.

Florin Cîţu susţine că va demasca toată corupţia din CNSP, în zilele următoare.

„Este clar ca acolo oamenii vor sa mearga cu PSD+ALDE pana la capat. Drum bun le urez. O intrebare pentru CNSP: unde este estimarea de vara care trebuia publicata in iulie? Salariile le-ati primit? Nu mai este mult si veti raspunde pentru TOT”, încheie el.

Senatorul PNL Florin Cîţu a susţinut, marţi, că datele în documentele pentru rectificarea bugetară sunt false şi a subliniat că toţi vinovaţii vor răspunde. În replică, PSD a anunţat că va face o plângere penală împotriva reprezentanţilor PNL.

Sursa : news.ro

23 august - De ce este cea mai controversată zi din istoria României... Liviu Pop a depus proiectul pentru instituirea Zilei Unităţii Civice în data de 10 august...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri