Antena Căutare

Flutur: Coalitia este unita si va respinge categoric motiunea de cenzura

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, dupa sedinta BPN, ca motiunea de cenzura anuntata de opozitie nu va trece si a precizat ca decizia de a ramane in sala la votul motiunii va apartine grupurilor parlamentare ale democrat-liberalilor.

"PDL voteaza impotriva acestei motiuni. Coalitia este unita si solidara si va respinge categoric aceasta motiune", a spus Flutur, care nu a putut insa sa precizeze daca parlamentarii PDL vor sta in sala la votul motiunii de cenzura.

Gheorghe Flutur a aratat ca este la latitudinea grupurilor parlamentare sa stabileasca modul concret de manifestare la votul privind motiunea de cenzura.

El a mai spus ca obiectivul PDL este de a sustine Guvernul.

Intrebat daca vor fi sanctionati parlamentarii PDL care ar vota motiunea de cenzura, Flutur a spus ca are incredere in parlamentarii democrat-liberali si ca nu are rost ca acestia sa fie amenintati cu sanctiuni.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, astazi, ca motiunea de cenzura va fi depusa, la ora 15.30, cand are loc sedinta Birourilor Permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Surse din coalitie au declarat, saptamana trecuta, pentru Mediafax, ca parlamentarii din partidele care formeaza majoritatea guvernamentala ar putea, la votul la motiunea de cenzura, sa nu ridice bilele de vot pentru a le introduce in urne, ei urmand sa fie doar prezenti la sedinta respectiva.

Sursa: Jurnalul National

Stenograme din dosarul SOV! SOV despre suspendarea lui Basescu: Am vrut sa-i dau o lectie, pentru ca mi-a deschis dosaru... PSD, pregatit de guvernare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x