Antena Căutare

Flutur: "Ponta este botul de mamaliga din undita lui Nastase"

Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur l-a atacat dur, duminica, pe Victor Ponta, dupa ce, sambata, presedintele PSD a afirmat ca "Gheorghe Flutur, Gheorghe Falca si Sorin Blejnar sunt cei care "strang banii din toate zonele de evaziune si de coruptie", iar cei trei ar trebui sa semneze "protocolul strangatorilor de bani din vami".

As vrea sa comentez comportamentul nervos, calomniator al PSD prin vocea inca a liderului sau Victor Ponta. (...) Victor Ponta a pierdut lupta pentru suprematie in cadrul USL, in fata lui Nastase si Mircea Geoana, asa se explica acest comportament. As vrea sa observati dublul limbaj penibil al lui Ponta: Daca e vorba de oamenii PSD e vorba de politie politica, cand e vorba de adversari, domnia sa ameninta cu politia politica. Domnul Ponta este un procuror pentru adversari, iar pentru proprii membri de partid, un avocat slugarnic. Domnul Ponta s-a urcat pe sforile trase de Adrian Nastase si Ion Iliescu, pentru ca PSD avea o fata noua. Ponta este botul de mamaliga din undita lui Adrian Nastase, pentru a momi electoratul", a declarat Gheorghe Flutur.

„In Suceava, Victor Ponta ai motive sa-ti fie frica. Iti aduc aminte de ce vorbeste lumea de ciorchinele de infractiuni de la Vama cu Ucraina. PSD trebuie sa inteleaga ca nu e suficient sa plimbi documente cu provenienta marfii prin off-shoruri pentru a eluda taxele. Le spun pesedistilor si lui Victor Ponta ca vor trebui sa dea banii inapoi", a continuat Flutur in conferinta de presa.

Foto: Intactimages

Berceanu, despre Baconschi: Nu poti conduce cand nu deosebesti porumbeii de porumbite... Crin Antonescu il apostrofeaza pe Dinu Patriciu: "A gresit adresa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x