Antena Căutare

FMI are dubii in ceea ce priveste privatizarea caselor de sanatate

La incheierea discutiilor dintre UDMR si Fondul Monetar International, ministrul Mediului Laszlo Borbely a declarat ca Fondul si-a exprimat dubii legate de privatizarea caselor de sanatate, deoarece acest sistem a mai fost aplicat si in alte tari, dar fara un succes important.

De asemenea, Laszlo Borbely a precizat ca UDMR este de acord ca proiectul sa fie discutat cu asociatiile profesionale, dar nu si cu introducerea "anumitor probleme sensibile" intr-un an electoral, subliniind ca reforma in domeniu ar putea fi astfel compromisa.

Modificarea Legii Sanatatii a fost unul dintre principalele subiecte dezbatute de UDMR cu reprezentantii FMI, la discutii participand atat actualul ministrul Sanatatii, Ritli Ladislau, cat si predecesorul sau, Cseke Attila.

Premierul Emil Boc a reiterat insa la inceputul saptamanii ca noul proiect de lege al Sanatatii va fi aplicat incepand cu acest an, fiind o masura prioritara de reforma.

Foto: Intactimages

Majoritatea Puterii in Senat, in impas: Mircea Banias a demisionat din PDL... "Anul parlamentar" incepe cu o demisie si o schimbare de barca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x