Antena Căutare

Fost director la Turceni: Contractele cu Sova au fost benefice pentru ambele parti

Laurentiu Ciurel, fost director la complexul energetic Turceni, sustine ca a existat un control al ANAF care a stabilit ca nu a existat niciun prejudiciu in contractele incheiate de Turceni si Rovinari cu casa de avocatura Sova.

"Am primit vreo 20 de intrebari pe o foaie de hartie la care am raspuns. Mie mi s-a trimis un chestionar la care sa raspund, din care 16 erau numai despre Sova. In luna februarie a fost un alt control al ANAF prin care se spune in legatura cu contractul Sova se spune ca nu a existat niciun prejudiciu. Obiectul controlului a fost contractul Sova. In 2009, DNA a fost sesizat in legatura cu contractul Sova, de catre puterea de atunci, de domnul Mantog, atunci am depus contractul la DNA. Domnul Mantog conducea cele trei mari unitati, iar in presa locala se stie unul din obiectele de bataie a fost contractul Sova, dar repet, acel contract a fost extrem de benefic pentru ambele parti. Nu exista nicio legatura, stiu de la colegii care au fost intervievati, miile de pagini care au fost citite de DNA au fost verificate pentru a se gasi o legatura intre casa de avocatura a lui Ponta si a lui Sova. Nu exista nicio legatura", a declarat Laurentiu Ciurel.

Sursa: Jurnalul National

Videanu sustine ca firmele la care este actionar nu au facut afaceri cu Primaria Capitalei... UPDATE! Afacerea Turceni & Rovinari: Dan Sova, in vizorul DNA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x