Antena Căutare

Fostii soferi ai politicienilor aspira la un loc de deputat sau senator

Multi dintre fostii soferi ai parlamentarilor au ajuns ei insisi senatori, deputti sau angajati in Guvern. Astfel, unii politicieni se lupta sa le faca loc pe scara ierarhica soferilor si vor sa-i puna pe listele de candidati la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Dragos Mandache are 26 de ani si vrea sa aunga deputat. Il recomanda Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, fost ministru si fost deputat. Mandache i-a fost sofer ani la rand si l-a condus pe drumurile patriei. “Avand masina de serviciu care este pentru teritoriu, fiind cel care o avea pentru folosinta, automat eram cel care o conducea. Am mai urcat pe scara ierarhica conform grilei de la consilier la expert parlamentar”, a declarat fostul sofer.

“Mi-as fi dorit ca domnia sa sa fie candidat al USL pentru ca altfel, daca un om ca Dragos Mandache, dupa atatia ani de munca nu poate deveni parlamentar, nu stiu ce alt mesaj dam noi restul tinerilor din judet”, a precizat Cristian Adomnitei.

Marian Ghiveciu termina primul mandat de parlamentar si se pregateste pentru al doilea. Nici nu visa la asta pe vremea cand era sofer de tir in Italia: “Mi-a trebuit foarte mult pana sa ajung sofer, a trebuit sa-mi fac documente, am muncit si la restaurant si in agricultura. A fost foarte greu, nu aveam prieteni. Sunt sofer de camion, eu conduc, eu sunt patron”. In primul mandat, nicio lege initiata de el nu a fost adoptata, dar are trei case, trei apartamente si 60.000 de euro in cont.

Si fostului sofer al lui Emil Boc i-a mers bine. Marius Buzea a ajuns consilier la guvern. Declaratia de avere spune ca, in mai putin de un an, Marius Buzea s-a imbogatit cu peste 100.000 de euro.

A ramas pe cai mari si dupa ce a picat guvernul condus de Emil Boc. Fostul sofer dirijeaza acum traficul aerian. Este director la ROMATSA si are un salariu de 20.000 de lei pe luna. Mai mult decat ii dadea Emil Boc si, cu siguranta, mai mult decat din soferie.

Regele Mihai, decorat cu Emblema de Onoare a Armatei Romane... Ministrii de interne din UE se reunesc pentru a examina problema aderarii Romaniei la Schengen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x