Antena Căutare

Fostul ministru al Administratiei, Victor Paul Dobre, ar putea fi pus sub urmarire penala

Parchetul cere Camerei Deputatilor avizul pentru inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Administratiei, Victor Paul Dobre, care alaturi de secretarul de stat Ioan Cabulea, au inaintat Curtii Constitutionale o adresa prin care precizau ca MAI nu-si poate asuma numarul de alegatori, scrie Mediafax.

"In conformitate cu dispozitiile art. 109 al. 2 din Constitutia Romaniei, art. 12 si 19 din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministeriala, republicata, si ale Deciziei nr. 270 din 10 martie 2008 a Curtii Constitutionale, Procurorul General al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a solicitat Parlamentului Romaniei - Camerei Deputatilor, declansarea procedurilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale fata de numitul DOBRE VICTOR - PAUL, fost ministru delegat pentru Administratie in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, deputat in Parlamentul Romaniei sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, prev. de art 248 rap. la art. 2481 din Codul Penal", se precizeaza in comunicatul de presa transmis de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

FOTO: Intact Images

Curtea Constitutionala se va reuni marti, la cererea unor judecatori... PDL vrea sa boicoteze actualizarea listelor electorale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x