Antena Căutare

Fostul premier Mihai Tudose, transportat de urgență la spital după ce ar fi făcut infarct! Omului politic i s-a făcut rău în timpul unei ședințe

Fostul premier Mihai Tudose ar fi suferit un infarct, în urmă cu puțin timp și ar fi fost dus de urgență la  Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitală.

Fostul premier Mihai Tudose ar fi suferit un infarct, în urmă cu puțin timp și ar fi fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitală.

Conform Antena 3, fostul premier era într-o ședință la Pro România atunci când i s-a făcut rău. Nicolae Bănicioiu a fost cel care i-a acordat primul ajutor până la venirea medicilor. Mihai Tudose se află în stare conștientă, după spusele apropiaților.

De asemenea, conform sursei citate, Victor Ponta era de față când s-a întâmplat incidentul.

”Sunt convins că Mihai va fi bine / eram mai mulți colegi alături de el la momentul în care nu s-a simțit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi) / mulțumim celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru intervenția profesionistă / am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine / Îl așteptăm toți pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomânia care are mare încredere și mare nevoie de el!", a spus Victor Ponta.

De asemenea, se pare că acesta ar avea nevoie de un stent.

Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier al României din partea PSD în perioada 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018, fiind înlocuit cu Viorica Dăncilă. În urmă cu câteva luni, Tudose a demisionat din PSD și a trecut la Pro România, formațiunea lui Victor Ponta.

ANI a constatat, în cazul a 19 foşti şi actuali aleşi locali, starea de incompatibilitate, conflict de interese de natur... Listă europarlamentare PNL. Vezi lista candidaților PNL la alegerile europarlamentare 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x