Antena Căutare

Fostul președinte, vizite la Parchet. Probleme mari pentru Traian Băsescu!

Fostul președinte Traian Băsescu a fost audiat miercuri la Parchetul Militar în legătură cu o plângere depusă de senatorul Ioan Ghișe în care acesta reclama faptul că a fost evacuat în anul 2012 de la o ceremonie desfășurată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale a României

Fostul președinte Traian Băsescu a fost audiat miercuri la Parchetul Militar în legătură cu o plângere depusă de senatorul Ioan Ghișe în care acesta reclama faptul că a fost evacuat în anul 2012 de la o ceremonie desfășurată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale a României.

"Am fost chemat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar București pentru o declarație legată de plângerea pe care a făcut-o senatorul Ghișe că a fost evacuat de la ceremonia desfășurată la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale din 2012. (...) Am dat o declarație", a spus Traian Băsescu, la ieșirea din sediul Parchetului Militar.

Întrebat de jurnaliști ce le-a spus procurorilor, Traian Băsescu a spus că "ce a știut".

Senatorul Ioan Ghișe a depus inițial o plângere la Parchetul General în care l-a acuzat pe Traian Băsescu că a ordonat ofițerilor SPP să îl dea afară de la recepția de 1 Decembrie de la Palatul Cotroceni. Ghișe a afișat atunci un banner de protest privind referendumul de demitere a fostului președinte. Ulterior, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar București.

Imediat după incidentul din 2012, Ioan Ghișe anunța că îl va acționa în instanță pe Traian Băsescu pentru ultraj.

UPDATE: Președintele Klaus Iohannis a fost operat la Spitalul "Carol Davila" din Capitală... ALERTĂ! Putin amenință că va ataca România. A dezvăluit unde și când...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x