Antena Căutare

FOTO! Campanie electorala neinspirata in Capitala: Vezi ce promit candidatii!

Campania electorala a inceput de aproape o saptamana in Capitala, astfel ca Bucurestiul este impanzit de banere si promisiuni ale candidatilor pentru cele 6 primarii de sector, dar si pentru fotoliul de edil general. De la pliciul lui Prigoana, care acum a ajuns "solutie de curatat" pentru Bucuresti, la un prim-ministru pentru un "oras" ca Sectorul 6, cum promite Rares Manescu, mesajele electorale i-ar putea nedumeri pe multi dintre bucuresteni.

Promisiunile electorale sunt la fel de neinspirate in Capitala ca si in anii trecuti. "Schimbarea" sau "continuitatea" sunt singurele promisiuni pentru bucuresteni. Astfel, cei care vin puternic din urma promit "schimbarea in bine" si noi solutii pentru problemele din Bucuresti, in timp ce actualii primari dau asigurari ca vor termina toate proiectele incepute, ca vor "ramane la datorie" pentru ca "s-a demonstrat ca se poate!"

SECTORUL 1

-Andrei Ioan Chiliman (USL): "Raman la datorie. Cu aceeasi seriozitate!/ Cu aceeasi implicare!"

Actualul primar de la sectorul 1 comunica activitatea sa de pana acum la cel mai bogat sector al Capitalei, banerele gigantice ivindu-se atat pe cladirea Casa Presei, cat si pe site-ul personal sau pe profilul de Facebook.

-Theodor Paleologu (PDL). Fostul ministru al Culturii nu are inca afise electorale in sectorul pentru care concureaza, dar a creat un eveniment din lansarea candidaturii sale pe bicicleta, "miscare" la care au participat si mai multi bloggeri. Acesta a propus totusi un slogan - "Votati ologu' si Paleologu!", facand referire si la Silviu Prigoana, care are o proteza la un picior, cu ocazia lansarii candidaturii colegei sale de partid, Sulfina Barbu, la sectorul 4.

SECTORUL 2
-Neculai Ontanu (UNPR): "UN PRimar bun. DeVOTAT Sectorului 2"
-Dragos Frumosu (Uniunea Social Liberala)
-Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal): "Bun de Primar in Sectorul 2!"

SECTORUL 3
-Robert Sorin Negoita (USL): "Schimbarea in bine. Cu respect pentru oameni. Robert Sorin Negoita pentru Primaria Sector 3"
Reabilitarile gratuite, scoaterea taxei de gunoi sau locuinte ieftine pentru tineri sunt promisiunile electorale venite din partea candidatului.

-Liviu Negoita (PDL): "Continuam impreuna pentru Sectorul 3. Primar Liviu Negoita!". Acesta si-a plasat unul dintre bannerele electorale chiar in mijlocul unei piste de biciclete, starnind nemultumirea locuitorilor din zona si atacuri din partea USL-ului. Negoita lupta pentru un al treilea mandat de primar in acest sector.

-Iulian Popescu (UNPR):"Un primar medic pentru un sector sanatos!"

SECTORUL 4
-Cristian Popescu Piedone (USL): „Mergem inainte, impreuna pentru sectorul 4!" este mesajul prin care spera sa obtina un al doilea mandat pentru Sectorul 4. Sub sloganul electoral apar alte promisiuni recurente de campanie: "noi locuri de munca", "siguranta cetateanului", "rezolvarea problemei cainilor vagabonzi" si "reabilitarea termica a blocurilor".

-Sulfina Barbu (PDL): "Primul vot NU se uita niciodata!" targeteaza direct tinerii, mesajul de campaniei fiind destinat celor "care inca mai spera, cred si nu se dau batuti". (Platforma online: Proiectuldesud.ro). Elena Udrea declara recent faptul ca "Sulfina Barbu face mai mult decat 3 barbati la un loc. Adica mai mult decat Piedone"

SECTORUL 5
-Marian Daniel Vanghelie (USL),

-Mihai Atanasoaei (PDL),
-Corin Romanescu (UNPR): "Hai cu noi sa scapam de gunoi!". Candidatul si-a adaptat mesajul pentru zonele Rahova si Ferentari, astfel ca billboardul este unul ambiental, iar pretextul - votul "pentru curatenie", unul valabil.

-Mugur Mihaiescu (candidat independent): "Nu am mici, nu am bere, nu am partid! Sunt Mugur Mihaiescu, am doar BUN SIMT"

Vezi mai jos mai multe fotografii!

SECTORUL 6
-Cristian Constantin Poteras (PDL): "Terminam tot ce am inceput! Voi votati!"

- Rares Manescu Serban (USL): "Un sector cat un oras merita un primar cat un Prim-Ministru. RARES MANESCU. Prim-Ministrul Sectorului 6!". Acesta le promite bucurestenilor ca, "impreuna cu Sorin Oprescu", va castiga "5 batalii": "cainii comunitari", "primul spital din Sectorul 6", "siguranta copiilor", "traficul auto" si "locuri de munca".

- Stefan Florescu (independent): "Timpul schimbarii. Numai pentru oameni". Fostul sef al Directiei de Administrare a Pietelor Sectorului 4 a fost recent declarat incompatibil de catre inspectorii ANI.
-Cristinel Eftimie (PP-DD): „Schimbarea suntem noi. Redam Primaria Poporului!"

PRIMARIA GENERALA. 18 inscrisi, Oprescu favorit
- Vasile Silviu Prigoana. Candidatul a inceput campania electorala "cu pliciul", inca din aprilie, cu doua saptamani inainte de startul oficial al perioadei electorale. Mesajul sau, "Plici de-aici vine Prigoana", care se dorea unul mascat, trimitea inca de atunci catre site-ul de campanie. Acum, pe bannerele PDL apare un recipient pe care scrie „Solutie pentru Bucuresti", ce rezolva cel putin trei probleme: „Facturi la incalzire mai mici cu 25%", „Strazi aspirate, nu maturate", „Transport public gratuit", plus bonusul - „In 6 luni curat orasul de maidanezi". "Verticalitatea" electorala a lui Prigoana se regaseste si in modul in care acesta este fotografiat, cel mai "in prim-plan" dintre toti candidatii.

- Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei),
- Nicusor Daniel Dan (candidat independent)
- George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat): "In slujba Bisericii si a Bucurestiului", cu un Gigi Becali care poarta un ceas scump la mana, dar incadrat de mai multi sfinti in plan indepartat.

-Sorin Oprescu (sustinut de USL): "Pentru ca a demonstrat ca se poate! Fii, in continuare, alaturi de mine, pentru un oras in care sa traiesti, nu doar sa locuiesti. Bucuresti, asa cum iti doresti!"

De altfel, intreaga campanie a actualului edil se doreste a fi comunicata la persoana a III-a, ceea ce transmite ideea ca proiectele realizate vorbesc despre activitatea sa. Totusi, pe un alt baner, aproape de zona Drumul Taberei, Oprescu anunta: "Am scapat orasul de maidanezi".

184 de incidente electorale, in numai 4 zile

In toata tara un numar de 184 de incidente electorale si 53 de infractiuni au fost inregistrate in numai in cinci zile, conform ministrului delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre. Dintre cele 184 de incidente, 103 au avut loc in mediul rural, iar doua au fost legate de portul fara drept de arma alba. Din nefericire, un barbat a cazut de pe un stalp si a murit.

Vezi mai jos mai multe fotografii!

Foto: A1.ro/ puterea.ro

Atacuri la adresa Cabinetului Ponta: Guvernul, dat in judecata. Premierul, insultat... Berceanu catre Ponta: "Victoras draga, mai multa energie in motor si mai putina energie in claxon! "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x