Antena Căutare

FOTO! Cseke Attila isi face campanie cu vitamina “(C)seke” la Primaria Oradea

Candidatul UDMR la Primaria Oradea, si fostul ministru al Sanatatii, Cseke Attila, a recurs la un eveniment inedit de campanie, duminica seara, atunci cand le-a impartit oradenilor cate o cutie de vitamina C, branduita cu textul "Vitamina Cseke".

Initiativa vine sa sustina sloganul campaniei sale electorale, "Oradea sanatoasa", trecatorii fiind incantati de "tratamentul" fostului ministru al Sanatatii, scrie e-bihoreanul.ro.

"Au existat de-a lungul istoriei cateva produse descoperite de savanti maghiari si care au ajutat intreaga omenire. Eu propun ca simbol pentru programul "Oradea sanatoasa" un astfel de produs. Savantul maghiar se numeste Szent-Gyorgyi Albert si este premiant Nobel pentru medicina in 1937 pentru descoperirea, din ardeiul de Szeged, a vitaminei C. Eu propun ca simbol pentru Oradea sanatoasa vitamina C de la Cseke. Un savant maghiar a ajutat intreaga omenire si eu propun ca un primar cu programul "Oradea sanatoasa" sa-i ajute pe toti oradenii", a declarat Cseke duminica.

Cseke a vorbit si despre un program de screening pentru cancer mamar pe care are de gand sa-l lanseze, urmand ca Primaria sa suporte costurile pentru analizele oradencelor.

Foto: e-bihoreanul.ro

Ponta si Leonard Orban anunta suspendarea platilor prin POSDRU pentru Romania... Antonescu, despre Roberta Anastase: Are un grad scazut de cultura politica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x