Antena Căutare

FOTO! Sediul Ministerului Transporturilor, pichetat de sustinatorii independentului Nicusor Dan

Protest miercuri dimineata in fata ministerului Transporturilor, in zona Garii de Nord. Astfel, traficul a fost blocat intre orele 9 si 11, pe bulevardul Dinicu Golescu.

Aproximativ 60 de persoane au protestat in fata ministerului Transporturilor dupa ce Metrorexul a interzis in urma cu ceva saptamani strangerea de semnaturi necesare pentru validarea candidatului Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Oficiialii au argumentat ca o astfel de actiune "ingreuneaza traficul pe peron".

Protestul a fost autorizat de Primaria Municipiului Bucuresti, fiind anuntat inca de saptamana trecuta.

"A fost un protest pasnic. Au inceput la un moment dat oamenii sa scandeze injurii la adresa ministerului Transporturilor, dar i-am oprit. S-au strans aproximativ 60 de oameni", a spus candidatul independent pentru A1.ro.

Nicusor Dan a vrut astfel sa atraga atentia asupra modului in care Metrorexul autorizeaza desfasurarea actiunilor politice la metrou. Candidatul a cerut Transporturilor aceleasi drepturi pe care le-au avut si cei care au strans semnaturi pentru eutanasierea cainilor vagabonzi.

"Nu a iesit nimeni din partea ministerului. Nu am obtinut nimic, nu avem deocamdata nicio solutie din partea nimanui. Am vrut doar sa atragem atentia asupra faptului ca nu suntem lasati sa strangem semnaturi. Dar nu e normal, in situatia in care PDL-ul a strans semnaturi pentru eutanasierea cainilor la trei mese si noi nu suntem lasati deloc", a mai punctat acesta.

Vezi mai jos mai multe fotografii!

Foto: nicusordan.ro

Premierul Ungureanu l-a convocat pe ministrul Borbely la Guvern... Basescu avertizeaza PDL: Daca la parlamentare nu luati 51%, din scorul USL, mergeti in opozitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x