Antena Căutare

Fotografie virală cu premierul Orban şi mai mulţi miniştri care beau, fumează şi mănâncă într-un birou al Guvernului. Nimeni nu poartă mască!

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări este distribuită intens pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor sunt negative.

Fotografie virală cu premierul Orban şi mai mulţi miniştri care beau, fumează şi mănâncă într-un birou al Guvernului. Nimeni nu poartă mască! Galerie
Fotografie virală cu premierul şi mai mulţi miniştri care beau, fumează şi mănâncă într-un birou al Guvernului

În fotografie apare premierul Ludovic Orban, aşezat pe scaun lângă o masă, având ţigara aprinsă. În faţă are un pahar cu ceea ce pare a fi bere. De asemenea, este la masă vicepreimierul Raluca Turcan.

În încăpere mai sunt ministrul Bogdan Aurescu, care are în mână un trabuc, ministrul Virgil Popescu care are un pahar cu băutură în mână, dar şi ministrul Lucian Bode. Din fotografie se vede clar că cel puţin o persoană mai este în încăpere.

Comentarii negative pe Facebook la fotografia de la Guvern

Fotografia a fost intens distribuită pe Facebook, majoritatea comentariilor fiind critice.

Fotografia a dat motiv de critică şi multor politicieni. Eugen Teodorovici cere demisia premierului.

Sursa : news.ro

CSM a avizat negativ proiectul USR de desfiinţare a Secţiei Speciale. USR: Este inexplicabil. Avizul CSM este consultati... Ludovic Orban, pozat când dă petrecere cu țigări și băutură în cabinet! Ce explicație a dat: „Mi-au făcut o surpriză”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x