Căutare Live

Fotografie virală cu premierul Orban şi mai mulţi miniştri care beau, fumează şi mănâncă într-un birou al Guvernului. Nimeni nu poartă mască!

O fotografie în care apare premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări este distribuită intens pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor sunt negative.

Fotografie virală cu premierul şi mai mulţi miniştri care beau, fumează şi mănâncă într-un birou al Guvernului

În fotografie apare premierul Ludovic Orban, aşezat pe scaun lângă o masă, având ţigara aprinsă. În faţă are un pahar cu ceea ce pare a fi bere. De asemenea, este la masă vicepreimierul Raluca Turcan.

În încăpere mai sunt ministrul Bogdan Aurescu, care are în mână un trabuc, ministrul Virgil Popescu care are un pahar cu băutură în mână, dar şi ministrul Lucian Bode. Din fotografie se vede clar că cel puţin o persoană mai este în încăpere.

Comentarii negative pe Facebook la fotografia de la Guvern

Fotografia a fost intens distribuită pe Facebook, majoritatea comentariilor fiind critice.

Fotografia a dat motiv de critică şi multor politicieni. Eugen Teodorovici cere demisia premierului.

Sursa : news.ro

CSM a avizat negativ proiectul USR de desfiinţare a Secţiei Speciale. USR: Este inexplicabil. Avizul CSM este consultati... Ludovic Orban, pozat când dă petrecere cu țigări și băutură în cabinet! Ce explicație a dat: „Mi-au făcut o surpriză”...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri