Căutare Live

Franța refuză cererea de azil politic făcută de Radu Mazăre. Fostul primar al Constanței nu vrea să se urce în avion

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre se află în custodia poliţiştilor români și urmează să fie adus în ţară astăzi. Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a afirmat luni, referindu-se la cei care se bucură de situaţia fostului primar, că se roagă ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care a avut-o în procesul în care a fost condamnat definitiv. În plus, a apărut și informația potrivit căreia Mazăre ar fi cerut azil politic în Franța, autoritățile de acolo refuzându-i fostului edil revendicarea.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre se află în custodia poliţiştilor români și urmează să fie adus în ţară astăzi. Fratele lui Radu Mazăre, Alexandru Mazăre, a afirmat luni, referindu-se la cei care se bucură de situaţia fostului primar, că se roagă ca toţi aceşti oameni să aibă parte în viaţa lor de dreptatea pe care a avut-o în procesul în care a fost condamnat definitiv. În plus, a apărut și informația potrivit căreia Mazăre ar fi cerut azil politic în Franța, autoritățile de acolo refuzându-i fostului edil revendicarea.

Persoana urmărită internaţional, Radu Ştefan Mazăre, este în custodia Poliţiei Române. Ispectoratul Geneal al Poliției Române a informat despre faptul că s-a constituit o escortă, care s-a deplasat în Republica Madagascar, pentru preluarea lui Radu Mazăre, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc în cursul acestei zile.

Radu Mazăre ar fi cerut azil politic în Franța

Potrivit Antena 3, Radu Mazăre ar fi ajuns în escală la Paris și din celula de detenție din aeroport, acesta a cerut azil politic. Autoritățile franceze au refuzat cererea de azil politic a lui Radu Mazăre.

În urma informării transmise de autorităţile din Republica Madagascar, la data de 14 mai a.c., cu privire la admiterea extrădării persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, Poliţia Română a demarat, de îndată, formalităţile necesare aducerii în ţară a acesteia.

23 august - De ce este cea mai controversată zi din istoria României... S-a așezat în fața lui Radu Mazăre în avion, după care a trăit o experiență de neuitat. „Avea o față împietrită. La scur...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri