Antena Căutare

Frunzaverde: Nu cred intr-un guvern de tehnocrati

Fostul vice presedeinte PDNl, Sorin Frunzaverde, nu crede intr-un guvern de tehnocrati in eventualitatea in care cabinetul condus de Mihai Razvan Ungureanu va pica in urma motiunii de cenzura.

Declaratii Sorin Frunzaverde:

"Nu cred in guverne de tehnocrati. Guvernele de tehnocrati nu au facut bine Romaniei. Trebuie sa existe un partid politic. Eu nu cred intr-un guvern de tehnocrati. Nu cred ca varianta Guvernului de tehnocrati al lui Stolojan a functionat. [...] Nu se mai poate face un guvern PSD-USL pana in alegeri, se poate face un guvern de majoritate larga. [...] USL si UDMR, poate fi o majoritate. Eu nu dau retete. Motiunea de cenzura va consacra o alta majoritate parlamentara [...] Cred ca aceasta notiune trebuie sa se refere la CupruMin, nu la UMF, cred ca avem in fata problema resurselor naturale.", a spus penelistul in emisiunea "La Ordinea Zilei", vineri seara.

Liderii USL, in frunte cu Victor Ponta au sustinut tot timpul varianta unui guvern de tehnocrati, de tranzitie, pentru a se organiza alegeri.

Viitorul vice-presedinte al PNL a apreciat si conditiile in care Traian Basescu poate fi suspendat din functie.


"Daca sunt motive din cele pe care le prevede Constitutia ar trebuit declansata suspendarea presedintelui. Daca o sa cada guvernul Ungureanu sunt doua variante: presedintele il numeste inca o data prim-ministru, fie numeste un lider USL pentru functia de prim-ministru. [...] Cand am plecat din PDL aveam 60% in sondajele USL-ului. Eu de mult timp fac Opozitie in interiorul partidului, deci nu am vrut sa fac scor electoral trecand la PNL", a mai spus fostul lider democrat-liberal.



Foto: Intact Images

Congres extraordinar pentru USL: 10 000 de oameni vor veni sambata la Romexpo... Ponta: Domnul Ungureanu a ales sa conduca si Ministerul Mediului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x