Antena Căutare

Funeriu, atacat in sedinta PDL: Primarul din Targu Mures l-a facut arogant si increzut

Prezenta pe lista prezidentiala a ministrilor favoriti nu-i garanteaza lui Daniel Funeriu o viata usoara in PDL. Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, si-a varsat astazi nervii pe ministrul Educatiei, inca de la inceputul sedintei conducerii democrat-liberalilor, anunta Mediafax.

"Esti un arogant, un increzut. Ati ajuns toti ministri pe munca partidului. De doua luni am trimis cererea de avizare si nu a venit niciun nefericit de la minister"


Motivul disputei a fost, potrivit unor surse participante, un aviz pe care ministerul Educatiei trebuie sa-l dea pentru ca primaria sa poata sa vanda unui investitor o anexa a unei scoli pe care o are in subordine.

Explicatiile lui Funeriu l-au scos din sarite pe edilul din Targu Mures, care a spus ca nu intelege de ce au mai fost date scolile in administrarea primariei daca avizele trebuie sa fie date de la centru in conditiile in care exista o decizie a consiliului local.

Foto: Intact Images

Ion Iliescu: Traian Basescu are o mentalitate à la Ceausescu... PDL nu vrea marirea salariilor bugetarilor: Boc neaga discutiile referitoare la cresterea salariala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x