Antena Căutare

Fuziunea aero-smenurilor PDL

Este oficial. Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a anuntat, la Timisoara, ca Aeroportul International Timisoara va fuziona cu Aeroportul din Arad, dupa modelul aeroporturilor Baneasa si Otopeni.

Viitoarea Companie Aeroportuara Banat urmeaza sa aiba sediul central la Timisoara si va avea doua conduceri. Asteptata cu flori si covor rosu, ministresa l-a umilit pe Constantin Ostaficiuc, presedintele pedelist al CJ Timis, cu acest anunt. Astfel, primarul Aradului si finul presedintelui Basescu, Gheorghe Falca, a primit cadoul pe care a promis timisorenilor chiar in Primaria Timisoara ca il va primi: Aeroportul International Timisoara.

Jurnalul National a prezentat inca din luna iunie a anului tre cut culisele acestei afaceri, prin care profitabilul aeroport din Timisoara va fuziona cu cel din Arad, o unitate aproape falimentara care functioneaza cu pierderi.

Tot Jurnalul National a dezvaluit in exclusivitate, pe 27 decembrie 2010, ca cele doua aeroproturi vor fuziona. La acel moment, toate autoritatile judetene din Timis cat si cele aeroportuare au dezmintit din rarunchi informatia.

Inca din iarna, ziarul nostru a anuntat ca fuziunea dintre Aeroportul International Timisoara si aeroportul din Arad va avea loc, cel mai probabil, in primul trimestru al anului 2011. Anuntul a fost facut, neoficial, de insusi primarul Aradului, Gheorghe Falca, la o intalnire de sfarsit de an cu colegii de partid si cu directorii principalelor institutii aradene, controlate de PDL.

Tot articolul, in Jurnalul National

Cezar Preda: Opozitia nu are niciun interes sa tranteasca Guvernul... Ponta: USL va cere demisia ministrului Cseke Attila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x