Antena Căutare

Gabriel Berca, ministrul propus la Interne: "Este un Guvern cum n-a mai fost in Romania"

Ministrul propus pentru preluarea portofoliului Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a declarat ca isi doreste alegeri corecte, fara evenimente care sa duca la interpretari politice.

"Sper sa am o buna colaborare atat cu Puterea, cat si cu Opozitia. Vom avea alegeri in acest an, se vor decanta lucrurile si fac apel la partidele din Opozitie sa dea dovada de echilibru. Acest guvern va trece. Important este ca fiecare ministru in parte sa-si faca treaba. Este un Guvern cum n-a mai fost in Romania. Poate ca unii dintre ministri nu au experienta, dar au deschiderea pentru a face o treaba buna pentru Romania. Avem nevoie de stabilitate economica. In PDL exista foarte multe dezbateri, dar in momentul in care am stabilit ca mergem cu aceasta echipa, vom merge pana la capat. Este momentul unei noi deschideri. Sunt nemultumiri, au fost si vor fi. Important este ca semnalul dat de noul prim ministru sa fie inteles de toata lumea. Pe mine ma intereseaza ce spune strada", a spus acesta.

Senatorul Gabriel Berca, secretar general adjunct al PDL, a fost prefect de Bacau in 2005-2008, apoi sef al SGG timp de aproape un an in Cabinetul Tariceanu, ales senator in 2008 pe listele PNL, partid pe care l-a parasit in favoarea PDL, care il propune acum pentru portofoliul Internelor.


Foto: Intact Images

Razvan Mustea: "Averea mea a fost muncita zeci de ani de zile"... Mircea Badea: "Razvan Mustea e un fel de EBU", varianta masculina a Elenei Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x