Antena Căutare

Gabriela Andreescu, fosta sefa SGG a pierdut in prima instanta procesul cu Emil Boc

Gabriela Andreescu, fosta sefa a Secretariatului General al Guvernului, a pierdut in prima instanta procesul cu Emil Boc, care a destituit-o din functie in noiembrie 2011. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea Gabrielei Andreescu prin care aceasta solicita repunerea in functie, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Andreescu poate face recurs la decizie.

Fosta sefa SGG a contestat la Curtea de Apel Bucuresti documentul ANI si a dat in judecata Guvernul. Ea a cerut anularea deciziei prin care a fost revocata din functie. Gabriela Andreescu a solicitat pe langa reincadrarea in functie, si despagubiri.


Daniela Andreescu, fostul secretar general al Guvernului a fost demis in urma unui raport de incompatibilitate intocmit de Agentia Nationala de Integritate

Actiunea de anulare a deciziei prin care a fost indepartata din functia de sef al SGG si in care parat este Guvernul, prin premierul Emil Boc, are primul termen de judecata pe 7 martie. Iar a doua actiune, care are ca obiect anularea raportului ANI, are primul termen de judecata pe 23 martie.

ANI a constatat, in urma procedurilor de evaluare, incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre Daniela Nicoleta Andreescu, fost secretar general al Guvernului Romaniei in perioada 5 ianuarie 2009 - 25 noiembrie 2011.

Daniela Nicoleta Andreescu, in calitate de secretar general al Guvernului, a aprobat atribuirea catre Asociatia Clubul de Pescuit Sportiv Delta Fishing a unui spatiu de 105,2 mp, situat la parterul unui bloc din Bucuresti. Asociatia apartine insa fostului sau sot, Aurel Teodorescu.

De asemenea, Guvernul a aprobat, in sedinta din 16 noiembrie 2011, o ordonanta de urgenta prin care au fost puse in vanzare peste 700 de imobile aflate in administrarea RA-APPS. Pe lista acestor imobile, se regasea insa si sediul firmei fiicei secretarului general al Guvernului, Irina Zisman.

Marian Vanghelie vrea sa discute cu Ponta despre demiterea Oanei Mizil... CTP despre expunerea lui Basescu: Delir grandomaniacal, nici Ceausescu n-a tinut un asemenea discurs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x