Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Gabriela Firea a anunțat oficial: va candida pentru un nou mandat la Primăria generală a Capitalei.

Gabriela Firea a anunţat, oficial, la România TV, că intră într-o nouă cursă pentru încă un mandat la conducerea Bucureștiului.

Gabriela Firea

Hepta

"Candidez pentru un nou mandat la primăria generală a Capitalei. Consider că mi-am făcut treaba. Doar copiii îmi spun să nu mai candidez, pentru că îmi spun că este oboseală foarte mare, atacuri dure pe care nu le merit. Dar nu cred că este normal să abandonăm, nici eu, nici soţul meu. Suntem luptători! Sunt pregătită de luptă", a spus Gabriela Firea la România TV.

"Nu vânez locul nimănui, consider că fiecare are propriul său drum în viaţă şi nu, nu voi candida împotriva lui Marcel Ciolacu. Dimpotrivă, dacă voi fi solicitată voi susţine o anumită echipă. De ce nu, poate chiar aceasta interimară. Decizia este luată pentru că vreau să mă concentrez 100% pe activitatea la Primăria Capitalei, pe proiectele pe care le-am început şi vreau să le finalizez. Campania va fi foarte grea. Ştiu de pe acum", a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Ea considerată că este boicotată de premierul Ludovic Orban, dar îi transmite că "cine sapă groapa altuia cade singur în ea. Orban îmi sapă groapa mea pentru alegerile locale, dar vă cadea el în ea sau candidatul PNL, Bucureştenii sunt oameni inteligenţi, ei se lovesc de problemele Capitalei, ei ştiu că putem lua buget doar de la ministerul Finanţelor, aşa e legea. Toate aceste legi nu fac altceva decât să ducă la guvern răspunderea Capitalei", a completat Gabriela Firea.

Recomandari