Antena Căutare

Gabriela Firea despre demisia lui Carmen Dan: "Am solicitat demisia în CEx-ul din 2 septembrie"

Întrebată ce părere are despre gestul lui Carmen Dan, Gabriela Firea a amintit că a cerut demisia acesteia încă de anul trecut, după evenimentele din 10 august din Piaţa Victoriei.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat după demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen, Dan, amintind că a solicitat demisia acesteia în urmă cu aproape un an după evenimentele din 10 august şi spunând că „orice demers este binevenit atunci când vine”.

Gabriela Firea a aflat despre demisia ministrului de Interne Carmen Dan în timp ce dădea declaraţii presei.

Întrebată ce părere are despre gestul lui Dan, Firea a amintit că a cerut demisia acesteia încă de anul trecut, după evenimentele din 10 august din Piaţa Victoriei.

„Ştiţi foarte bine că eu în CEX-ul de la Neptun din 2 septembrie a solicitat demisa domniei sale în contextul 10 august. Acum, ce s-a întâmplat ulterior, orice demers este binevenit atunci când vine. Este acum un alt moment politic şi nu aş vrea faţă de un o care şi-a înaintat demisia să mai fac eu altfel de comentarii” a spus Gabriela Firea.

Sursa : news.ro

Gabriela Firea, despre alegerile prezidenţiale: "Mi-aş dori foarte mult să nu fie doar o participare formală, să fa... Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, are mâna ruptă în urma accidentului în care a fost implicat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x