Antena Căutare

Gabriela Firea, după şedinţa CEx: "Cu siguranţă voi candida la Primăria Capitalei"

”Cu siguranţă voi candida la Primăria generală a Capitalei”, a afirmat Firea, care a negat că acest lucru ar fi fost negociat cu conducerea partidului în schimbul susţinerii candidaturii Vioricăi Dăncilă.

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, după Comitetul Executiv al PSD, că va candida în anul 2020 la alegerile locale pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Firea a precizat că s-a retras din cursa internă pentru a fi desemnată candidatul PSD la alegerile prezidenţiale pentru că nu a avut susţinerea colegilor şi nu doreşte să fie acuzată că din cauza ei s-au pierdut alegerile.

Gabriela Firea a spus, marţi, la ieşirea din şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că s-a retras din cursă pentru că nu a avut susţinerea colegilor.

”M-am retras, pentru că nu vreau să fiu acuzată că şi din cauza mea şi a altor aliaţi sau foşti colegi stânga românească sau zona de centru-stânga a pierdut alegerile prezidenţiale, pentru că am avut orgoliul personal, pentru că ne-am ocupat de carierele noastre proprii. Nu am vrut să aud acuzaţii de genul: «dacă Gabriela Firea s-ar fi alăturat candidatului nostru, cu siguranţă şansele ar fi fost altele»”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă PSD are şanse să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale, cu Dăncilă candididat, Firea a spus: ”Noi dorim să câştigăm alegerile, nu doar să intrăm în turul doi. Doar românii pot să spună dacă avem şanse”.

De asemenea, Firea a anunţat că va candida în 2020 la Primăria Capitalei.

”Cu siguranţă voi candida la Primăria generală a Capitalei”, a afirmat Firea, care a negat că acest lucru ar fi fost negociat cu conducerea partidului în schimbul susţinerii candidaturii Vioricăi Dăncilă.

Sursa : news.ro

Viorica Dăncilă, după votul CEx: "Cred că am şanse şi în faţa preşedintelui Klaus Iohannis"... Preşedintele Kaus Iohannis a semnat decretele de revocare din funcţii pentru Teodor Meleşcanu şi Carmen Dan şi pentru nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x