Căutare Live

Gabriela Firea este în doliu! Mesajul primarului general al Capitalei despre tatăl său

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este în doliu după ce sâmbătă a aflat că tatăl său s-a stins din viață.

Gabriela Firea este în doliu

Ioan Vrânceanu avea 73 de ani în cursul zilei de sâmbătă. Înmormântarea a avut loc la Bacău, în ziua de luni.

La înmormântare au participat Gabriela Firea, soțul eău (Florentin Costel Pandele) și cei trei frați ai acesteia, dar și alte rude și prieteni apropiați.

Gabriela Firea este în doliu! Mesajul primarului general al Capitalei despre tatăl său

Gabriela Firea este în doliu

Mesajul postat de Gabriela Firea

La scurt timp după înmormântare, Gabriela Firea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, în memoria părintelui pe care l-a pierdut.

„Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ioan, tatal meu si al fratilor mei!🙏 Drum lin acolo unde nu este nici intristare, nici suspin, ci viata fara de sfarsit”

Bogdan Licu, aviz negativ de la CSM pentru funcţia de prim adjunct al procurorului general... Prima zi de audieri pentru miniştrii Cabinetului Cîţu – Primul care apare în faţa comisiilor reunite este Nicolae Ciucă,...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri