Antena Căutare

Gavril Mirza, senator PSD: La 1 februarie parlamentarii USL vor intra in greva parlamentara

Senatorul PSD de Suceava a declarat ca parlamentarii USL vor intra din 1 februarie in greva parlamentara, conform Mediafax. Acesta nu a exclus nici demisia in bloc a senatorilor opozitiei astfel incat Senatul sa-si suspende activitatea si sa fie provocate alegeri anticipate.

Mirza a spus ca ca de la 1 februarie parlamentarii USL intra in greva, ceea ce presupune ca nici nu vor fi platiti, iar in perioada urmatoare vor stabili strategii care sa conduca la declansarea de alegeri parlamentare anticipate.

Acesta a spus ca este nevoie de alegeri anticipate intrucat in prezent "exista o putere, fara putere" si totul in tara este la voia intamplarii.

Dupa demisia lui Iulian Urban din PDL, raportul putere-opozitie in Senat este la egalitate si crede ca, daca vor mai demisiona si alti senatori ai puterii, atunci, prin demisia din Senat a majoritatii senatorilor, activitatea acestei Camere a Parlamentului va fi suspendata.

Mirza a mai declarat ca discursul de miercuri al presedintelui Traian Basescu a fost "mai prapastios" decat discursul lui Nicolae Ceausescu inainte de a fugi cu elicopterul.

Foto: politicalocala.ro

Peste 80% dintre romani sunt convinsi ca urmatoarele alegeri vor fi fraudate... Victor Ponta il lauda pe Sorin Oprescu pentru modul inca care lupta cu zapezile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x