Antena Căutare

Geoana: Imi lansez partidul in scurt timp. Nu vom fi un al doilea UNPR

Fostul presedinte al Senatului, Mircea Geoana, a declarat duminica la o emisiune televizata ca va lansa „in cel mai scurt timp” un nou partid, care „sub nicio forma nu va fi un al doilea UNPR”.

"Ca dovada ca nu il lansez si nu este complet desenat este ca nu aveam in plan sa fac asa ceva. Deci, nu aveam undeva in frigider, in microunde, in sertar sau intr-un raft un proiect de partid politic. Ar fi fost si ilogic, pentru ca, daca vrei sa faci un partid, iti ia ceva timp. Am fost pus in fata unei situatii si, cred, in fata unei oportunitati de a construi ceva. Eu am spus, la finalul acelui faimos Comitet Executiv, „Adio tovarasi!" acelor care consider ca nu mai au nimic comun cu mine, daca au avut vreodata, dar am spus si „pe curand prieteni!", pentru ca sunt convins ca ne vom reintalni cu foarte multi dintre colegii de buna calitate - partea sanatoasa a PSD, de la liberali, partea sanatoasa de la alte partide, partea sanatoasa de la alte partide care nu sunt parlamentare si care in acest moment simt nevoia de a se aduna sub un alt stindard", a detaliat senatorul independent.

De altfel, fostul social-democrat a apreciat ca momentul ales pentru excluderea sa din PSD este „extrem de prost" dar si ca urmatoarele luni vor fi diferite pentru actualii lideri USL.

Mai exact, Geoana a vorbit despre faptul ca actualii lideri ai USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, nu vor mai fi in functiile de presedinti ai PSD si PNL dar nici Emil Boc nu va mai premier.

Sub nicio forma, sa presupunem ca vom avea suficient de mult succes, suficient de multi parlamentari, vorbesc de actualul Parlament, nu de viitorul Parlament, suficient de multa simpatie din partea opiniei publice, sub nicio forma nu vom fi un al doilea UNPR", a comentat Geoana.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Antonescu: Bugetul pe care PDL vrea sa il adopte este un buget al risipei electorale... Olguta Vasilescu: PDL vrea comasarea alegerilor de frica votului popular...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x