Antena Căutare

George Maior, directorul SRI: Declaratiile lui Sorin Frunzaverde privind interceptarile telefonice sunt de natura politica

George Maior, directorul Serviciului Roman de Informatii este surprins de declaratiile lui Sorin Frunzaverde referitoare la interceptarile telefonice. Seful SRI a garantat pentru neutralitatea institutiei sale si crede ca declaratiile fostului vicepresedinte PDL privind "statul politienesc" sunt de natura politica.

"Ma mira faptul ca un fost ministru al Apararii face asemenea declaratii, intr-un fel ma mira. Nu ne intereseaza, la nivelul SRI, cine pleaca, de la ce partid pleaca si unde pleaca. Eu garantez pentru neutralitatea serviciului, in orice circumstante, indiferent de puterea politica existenta in stat la un moment dat", a declarat George Maior, la un post TV.


"Nici SRI, nici Directia de Informatii Caras-Severin nu se vor subordona vreodata politic cuiva, vor ramane perfect independente si neutre, indiferent de evolutia politica a tarii, care nu ne intereseaza. Daca aceste valori de neutralitate si independenta l-au deranjat pe domnul Frunzaverde, este o cu totul alta problema", a afirmat seful SRI, care a precizat ca Serviciul este "ultracontrolat in sistemul guvernamental si parlamentar".

Sorin Frunzaverde si-a confirmat ieri decizia de a demisiona din PDL si a acuzat existenta unei "stari de stat politienesc" in Romania. "Putem construi prin dialog o Romanie normala, care sa iasa din saracie si care sa renunte la starea de stat politienesc, care in fapt blocheaza antreprenorial orice initiativa. Ne e frica si sa mai vorbim la telefon", a declarat Frunzaverde.

foto: Intact Images

Mircea Badea: "Emil Boc a fost mai penibil decat Frunzaverde"... Ponta refuza mafia din PDL: Flutur, Falca, Udrea sau Anastase n-au ce cauta in USL!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x