Antena Căutare

George Simion și Ilinca, destinație inedită pentru luna de miere. Ce surpriză i-a pregătit liderul AUR proaspetei soții

George Simion și partenera lui de viață, Ilinca, au bifat nunta mult visată, aflându-se acum în cea mai romantică perioadă a relației, cu siguranță. Iar dacă liderul AUR și-a planificat o ceremonie religioasă precum un festival, nici destinația pentru luna de miere nu putea să nu fie una specială.

colaj foto cu george simion si ilinca munteanu
Ce destinație pentru luna de miere au ales George Simion și proaspăta lui soție, Ilinca | Facebook

George Simion e soț cu acte în regulă de câteva zile, în urma ceremoniei impresionante de nuntă pe care a organizat-o, care i-a adus toată atenția scontată. Emoțiile marelui moment au trecut, iar acum omul politic și partenera lui, Ilinca, urmează să-și plece în luna de miere, potrivit tradiției.

După nunta câmpenească la care a visat, unde a dorit să își demonstreze din nou iubirea față de țară, liderul AUR s-a gândit că nu se cădea, într-adevăr, ca destinația aleasă pentru vacanța în doi să fie una exotică, spre exemplu.

George Simion și Ilinca, destinație inedită pentru luna de miere

George Simion a ales astfel o locație ieșită din tipar, pentru a completa toate pregătirile care i-au transformat nunta într-o adevărată declarație de patriotism. Cei doi miri petrec primele momente din viața lor de soț și soție pe plaiuri maramureșene, la Săpânța. Nu e Paris, care este considerat drept orașul iubirii, însă are o încărcătură emoțională mult mai mare pentru proaspeții însurăței.

Citește și: George Simion, act de caritate după nuntă. Ce va face cu toată mâncarea rămasă: „Fiți alături de noi”

Liderul AUR a dezvăluit că a primit invitația de a petrece luna de miere în Maramureș chiar de la meșterul care a construit bisericuța de lemn de la Oveselu-Măciuca, lăcaș în care el și partenera lui și-au unit destinele, sâmbătă, 27 august.

„Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios. Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile”, a declarat George Simion, potrivit click.ro.

George Simion și Ilinca, nuntă românească cu tradiții străvechi

George Simion a ținut ca nunta sa să fie una românească, inspirată din tradițiile și datinile străvechi ale poporului nostru. Tocmai din acest motiv, liderul AUR a ales să organizeze marele eveniment în complexul din satul Oveselu, comuna Măciuca, locație care i-a intrat la inimă încă de anul trecut, după ce și-a petrecut vacanța acolo.

Așa cum era de așteptat, la nuntă s-au respectat cu sfințenie tradițiile lăsate din strămoși, iar invitații au purtat ie populară.

Citește și: Diana Șoșoacă, critici la adresa nunții lui George Simion. Ce a dezvăluit despre Ilinca, soția lui

Suma reală pe care a cheltuit-o George Simion pe nunta-festival

Deși inițial a declarat că întregul eveniment l-a costat în jur de 12.000 de euro, după ce a calculat și darurile de nuntă primite, dar și cheltuielile suplimentare pe mâncare și activitățile din cadrul ceremoniei, liderul AUR a recunoscut că suma reală s-ar fi ridicat undeva la 400.000 de euro, pentru organizarea ceremoniei.

George Simion a primit drept dar 72.000 de euro numerar din partea invitaților, explicând că urmează să treacă acești bani și în declarația sa de avere.

După ce spațiul public au fost vehiculate mai multe sume, George Simion a ținut să precizeze cât a fost darul de nuntă și cât a costat, per total, nunta-festival.

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea", a spus George Simion, la Antena 3.

Diana Șoșoacă, critici la adresa nunții lui George Simion. Ce a dezvăluit despre Ilinca, soția lui... George Simion, criticat de publicația Die Tageszeitung: "A provoca, a fi mitocan, a jigni, a insulta minorităţile (...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x