Antena Căutare

Gheorghe Flutur: "Alegerile nationale din cadrul PD-L au fost amanate pentru primavara lui 2011"

Vicepresedintele PD-L, Gheorghe Flutur, a anuntat, in urma reuniunii Colegiului Director de duminca, ca printre altele s-a hotarat in unanimitate ca alegerile nationale din cadrul PD-L sa fie amanate pana in primavara 2011. La nivel local, alegerile din cadrul PDL, se vor desfasura conform calendarului stabilit.

"S-a hotarat amanarea alegerilor nationale PD-L pentru primavara 2011. La nivel local ne tinem de calendar",


"In aceasta seara este sedinta de Guvern. Executivul va aproba aceste masuri, Maine, probabil ca se va depune in Parlament acest pachet de masuri, dar doresc sa va informez ca, dupa prezentarea situatiei actuale a Romaniei de catre primul ministru, in unanimitate conducerea PDL a acordat sprijin pentru aceste masuri"



De asemenea, PD-L imputerniceste BPN pentru a-i determina pe toti demnitarii publici sa se hotarasca intre a-si pastra functia de demnitate publica sau de a avea afaceri cu statul.

"Toti demnitarii publici ai PDL trebuie sa se hotarasca intre pastrarea functiei de demnitate publica sau a avea afaceri cu statul. Dorim sa separam aceste lucruri, iar Biroul Permanent National a fost mandatat sa ia aceste masuri in perioada imediat urmatoare", a anuntat Flutur.

La final, Flutur a spus ca Guvernul Romaniei, prin primul ministru, a fost mandatat sa faca o analiza pentru a trece la reducerea in continuare a numarului de agentii, a numarului de secretari de stat, a inspectorilor guvernamentali, in sensul de a continua efortul de reducere a cheltuielilor cu aparatul de stat.

Replici dure intre Mircea Geoana si Victor Ponta... Guvernul a adoptat legile prin care sa se taie din salarii si pensii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x