Antena Căutare

Gheorghe Funar, noul presedinte al PRM: "Vadim a actionat impotriva partidului, constient si la comanda"

Gheorghe Funar este noul presedinte al Partidului Romania Mare, au decis delegatii Congresului extraordinar de la Alba Iulia.

Dupa excluderea din PRM al lui Corneliu Vadim Tudor, Congresul extraordinar de la Alba Iulia a decis ca Gheorghe Funar sa fie noul lider al partidului.

Ca presedinte PRM, Funar a declarat ca spera ca "intr-un interval scurt de timp, sa renastem pe scena politica romaneasca. Ne vom prezenta ca o formatiune politica redutabila de aceasta data". Cat despre ce ii doreste acesta liderului invins? "Sa aiba sanatate! A fost un presedinte longeviv, sa ii vina mintea la cap".

Funar a adaugat ca membrii partidului i-au propus sa ocupe functia de presedinte de onoare al PRM insa Tribunul nu a acceptat. Aceasta este singura concesie facuta de politicieni, avand in vedere ca in acest timp, crede Gheorghe Funar, Vadim Tudor a lucrat impotiva partidului: "Probabil a primit un ordin sa distruga partidul. A actionat impotriva partidului, constient si la comanda".

Reactia fondatorului PRM nu s-a lasat asteptata: "Singurul presedinte PRM sunt eu. Funar spune minciuni, el a distrus PUNR-ul. Cum sa distrug eu PRM, creatia mea? Am depus plangeri cand au venit cu stampile false in iunie. Partidul Romania Mare sunt eu!"

Corneliu Vadim Tudor a fost exclus din PRM! Gheorghe Funar, favorit la sefia partidului... Liviu Dragnea, audiat la DNA in legatura cu dosarul referendumului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x