Antena Căutare

Gheorghe Ialomitianu: Daca legea salarizarii nu va fi adoptata, bugetarii nu mai primesc majorarea salariala in 2011

Guvernul incearca sa justifice decizia de a isi asuma raspunderea pe legea salarizarii unitare. Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, sustine ca, in cazul in care legea nu va fi adoptata, bugetarii nu mai primesc majorarea salariala promisa pentru 2011.


Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, marti, dupa o intalnire cu lideri ai confederatiilor sindicale, ca partidul pe care il conduce va depune o motiune de cenzura pe Legea salarizarii unitare. Ponta sustine ca Guvernul urmareste sa scada definitiv salariile bugetarilor cu 25%.

Guvernul isi va asuma raspunderea pe 14 decembrie pe legea cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si pe cea privind salarizarea in 2011 a acestei categorii de personal.

Legea Salarizarii unitare prevede cresterea salariilor de baza din sectorul public cu 15%, in 2011. Astfel, veniturile salariale vor ramane cu 13,75% mai mici fata de luna iunie 2010, cand au fost taiate de Guvern.

Surse: Mircea Geoana ar putea fi suspendat din partid... Din casa lui Ceausescu, Tismaneanu l-a invatat pe Basescu cum sa condamne comunismul pe 32.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x