Antena Căutare

Gigi Becali, cercetat in dosarul finantarii campaniei electorale a lui Mircea Geoana

George Becali este cercetat in dosarul finantarii ilegale a campaniei electorale a lui Mircea Geoana. Becali ar fi dat un teren unui ministru. Procurorii DNA verifica daca tranzactia a fost legala.

„Nici teren n-am, dat, nici ministru n-a fost si nici ei nu m-au chemat sa ne jucam", a declarat Becali referitor la acuzatiile care ii sunt aduse in acest dosar.

In acest dosar, mai sunt cercetaţi pentru spalare de bani Viorel Hrebenciuc, Sebastian Ghita si Robert Negoita. Pe langa spalare de bani, cei trei sunt acuzati si de folosire a influentei in partid si fals in inscrisuri.

In urma cu doua zile, omul de afaceri Ioan Nicolae si presedintele Consiliului Judetean Braila au fost trimisi in judecata de procurorii DNA. Cei doi sunt cercetati pentru fapte care au legatura cu sponsorizarea campaniei lui Mircea Geoana.

Ei ar fi spalat bani prin INSOMAR, al carui actionar principal, Gheorghe Teodorescu, este acuzat de fals in inscrisuri.

In interceptarile din dosar apare si o discutie intre Viorel Hrebenciuc si Patriarhului Daniel.

Sursa: Antena3

Festin si plimbare pe banii contribuabilului: Diurne de 23 mil. lei in 3 ani, pentru deputati... "Mariajul" cu UNPR dauneaza familiei: Ion Minca, ejectat din PC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x