Antena Căutare

Giurgiu: Doi candidati la Primarie nu au obtinut niciun vot!

Doi candidati pentru functiile de primari din comunele Iepuresti si Mihai Bravu, din judetul Giurgiu, nu au obtinut niciun vot la alegerile locale din 10 iunie. Nu numai ca cei doi nu au fost alesi de familie sau alte rude, insa nu s-au votat nici macar pe ei insisi.

Dupa numararea voturilor de la sectiile din Iepuresti si Mihai Bravu, reprezentantii Biroului Electoral Judetean Giurgiu au ramas uimiti. Cei doi candidati, Niculae Gheorghe, din partea PRM, si Gheorghe Jipa, de la Miscarea pentru Noul Giurgiu, nu au primit niciun vot in urma scrutinului, fapt nemaiintalnit pana acum.

Se pare ca cei doi fie nu s-au prezentat la vot, fie au ales sa-si ofere votul altor candidati. Ciudat este faptul ca nu au reusit sa-si convinga nici macar familiile sa-si puna stampila in dreptul numelor lor.

Un alt caz demn de schitele lui Caragiale se petrece in localitatea Jilava. Primarul ales, Adrian Mladin, se afla in arest, acuzat fiind de acte de coruptie. In ciuda acestui fapt, locuitorii il vor in functia de primar. Astfel, Mladin a primit permisiunea de a parasi inchisoarea pentru 24 de ore. Sub paza stricta, acesta va depunde juramantul in fata consiliului local, apoi se va intoarce dupa gratii.

In aceeasi situatie se afla si primarul din Magurele, Dumitru Ruse, dar si cel al Snagovului, Apostol Musat.

FOTO: Intact Images


Scandal ICR... Totul despre dosarele lui Adrian Nastase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x