Antena Căutare

Guvernul a amânat majorarea alocaţiilor pentru copii până la 1 august. Ultimele declarații ale Ministrului Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune că acestea vor creşte abia la prima rectificare bugetară pe care o va face Guvernul în acest an. Executivul a amânat majorarea alocaţiilor până la 1 august.

"Alocaţiile se vor mări, cu siguranţă, dar nu există aceste sume în buget acum. Ele vor fi prinse la rectificarea bugetară", a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la un post de televiziune.

Guvernul dă din nou asigurări că va respecta legea promulgată de președintele Klaus Iohannis și va majora alocațiile îndată cu bugetul o va permite, cel mai probabil începând cu luna august a acestui an.

Nu se știe, însă, dacă veniturile vor fi într-adevăr dublate, așa cum s-a discutat înainte ca legea să fie votată în Parlament și progulgată de șeful statului.

Kelemen Hunor: Partidele care doresc într-adevăr alegeri parlamentare anticipate ar trebui să susţină moţiunea de cenzur... Majorarea pensiilor rămâne un mister: "Nu vor crește cu 40%, dar vor fi mai mari"...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x