Antena Căutare

Guvernul decide astăzi forma sub care va fi adoptată Legea bugetului pe 2020/ PNL susţine angajarea răspunderii

Guvernul va decide, marţi, forma sub care va fi adoptată Legea bugetului pentru anul 2020, premierul Ludovic Orban afirmând că în proporţie de 75% va fi vorba despre asumarea răspunderii. Conducerea PNL a decis să susţină acest demers.

”Am putea accepta dezbaterea, dar, dacă mă întrebaţi astăzi care este probabilitatea să mergem pe metoda angajării răspunderii, cam 75% angajare, 25% dezbatere parlamentară”, a afirmat, luni seară, la TVR 1, Ludovic Orban.

Acesta a explicat că nu există decât zilele de 23, 30 şi 31 decembrie în care s-atr putea face dezbaterea parlamentară, existând deja presiune publică pentru ca ziua de 27 decembrie să fie declarată nelucrătoare.

Luni, conducerea PNL a decis să susţină demersul privind angajarea răspunderii Guvernului pentru adoptarea bugetului.

Tot luni, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că ideea asumării răspunderii este ”foarte proastă”, iar PSD va decide, în şedinţa de lunea viitoare, ce strategie va urma.

Guvernul Orban doreşte ca bugetul pentru 2020 să fie adoptat înainte de finalul anului.

Sursa : news.ro

Şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru a discuta bugetul instituţiilor din domeniul apărării şi securit... Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie judecă astăzi contestaţia DNA la măsurile dispuse în dosarul şpăgilor de la DRDP Tim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x