Antena Căutare

Guvernul Ponta, pe urmele banilor alocati de MRU primariilor PDL

Guvernul Ponta a decis, in sedinta de marti, sa recupereze din conturile autoritatilor locale banii alocati de Cabinetul Mihai Razvan Ungureanu (MRU), din Fondul de rezerva bugetara, si inca necheltuiti. Majoritatea primarilor spun insa ca au cheltuit deja banii.

"Ma angajez ca Fondul de rezerva sa nu mai fie folosit niciodata pe criterii politice, pentru campanii electorale, ci doar conform legii, pentru situatii cu adevarat de urgenta. Mai mult, am solicitat specialistilor din Ministerul Finantelor sa incercam sa recuperam acei bani, de 170 milioane euro si sa-i folosim acolo unde avem cu adevarat nevoie, la reintregirea pensiilor si a salariilor", a declarat Ponta.

La inceputul lunii aprilie, prin hotarare, Guvernul a alocat primariilor fonduri totale de 648 milioane lei (echivalent a 148 milioane euro), din Fondul de rezerva bugetara aflat la dispozitia Guvernului, cei mai multi bani fiind acordati primariilor PDL.

Cabinetul Ponta retrage recursul depus de MRU la decizia Curtii de Apel privind UMF Targu Mures... Guvernul Ponta a demis toti prefectii si subprefectii din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x