Antena Căutare

Guvernul Ponta şi-a asumat în Parlament proiectul Legii descentralizării

După aproape un deceniu, vicepremierul Dragnea şi-a văzut visul cu ochii: proiectul descentralizării a fost asumat de Guvern în Parlament.

După aproape un deceniu, vicepremierul Dragnea şi-a văzut visul cu ochii: proiectul descentralizării a fost asumat de Guvern în Parlament. Asta înseamnă mai puţini bani cheltuiţi de stat, poate şi mai puţină corupţie, o economie financiară din partea ministerelor dar şi o birocraţie mai mică, după cum a susţinut şeful executivului în faţa aleşilor.

„Este un pas extrem de important, în sfârşit concret şi în sfârşit pragmatic de modernizare a statului român. Despre reforma statului s-a vorbit mult, dar s-a făcut puţin. Prin acest proiect de lege, reuşim să avansăm cu ceea ce înseamnă un serviciu public mult mai apropiat de cetăţean, un serviciu public care poate fi cenzurat de cetăţeni şi care se află în coordonarea directă a aleşilor locali, economisim resurse financiare şi vom avea o activitate cu mai puţină birocraţie şi mai puţină corupţie”, a spus premierul Victor Ponta în faţa parlamentarilor.

Corespondentul Observatorului, Andreea Dumitrache, ne explică în ce constă mai exact această asumare a Executivului în faţa Parlamentului,

Urmăreşte ediţiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x