Antena Căutare

Guvernul se reuneşte în şedinţă pentru a discuta amendamentele depuse la legile pe care-şi va asuma răspunderea

Guvernul Orban se reuneşte în şedinţă, luni, pentru a discuta amendamentele depuse de către parlamentari la cele trei legi pe care urmează să-şi angajeze răspunderea.

Şedinţa Guvernului este programată la ora...

Potrivit anunţului făcut de Guvern, primul punct al ordinii de zi este analiza amendamentelor pe care parlamentarii le-au depus la cele trei legi pe care Guvernul urmează să-şi angajeze răspunderea.

Este vorba despre Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2020, Proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020 şi Proiectul Legii privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, respectiv corectarea OUG 114/2018.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, în şedinţa de Guvern, că a luat decizia angajării răspunderii pentru 3 proiecte de lege.

"Decizia de angajare a răspunderii este o decizie responsabilă şi indispensabilă pentru atingerea obiectivului pe care îl avem, şi anume de a reuşit până în data de 31 decembrie să oferim României şi românilor un buget de stat care să stea în picioare, să se bazeze pe realităţile economice şisă ofere posibilitatea fiecărui român, fiecărei firme, fiecărei autorităţi locale să ştie la ce să se aştepte pentru anul 2020 din partea legii bugetului de stat" a spus Orban.

Camerele Parlamentului se reunesc, luni, de la ora 16.00, pentru ca Guvernul să-şi angajeze răspunderea pe cele trei proiecte de lege.

Sursa : news.ro

Documente-bombă CIA despre dărâmarea lui Ceaușescu! Cine trebuia să îi ia locul dictatorului!... Şedinţe comune ale Camerelor Parlamentului pentru angajarea răspunderii Guvernului pe Legea bugetului pentru 2020 şi alt...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Cum poți scăpa de mucegaiul din casă. Sfaturi utile din partea experților în curățenie
Apariția mucegaiului în interiorul locuinței este o problemă cu care se confruntă multe...
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022. Fecioarele vor întâmpina greutăți astăzi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 decembrie 2022 spune că Fecioarele ar trebui să se mai odihnească....
Parteneri
Modele de brazi împodobiți în 2022. Care sunt trendurile pentru anul acesta
Catine.ro
Ultimele știri
x