Antena Căutare

Guvernul Ungureanu a atacat suspendarea HG privind UMF Targu Mures

Guvernul demis al premierului Mihai Razvan Ungureanu a atacat cu recurs sentinta de suspendare a aplicarii HG 230 din 27 martie 2012, privind infiintarea Facultatii de Medicina si Farmacie, in limba maghiara, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures, pronuntata vineri de Curtea de Apel Targu Mures.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Targu Mures, Anuta Dusa, a anuntat ca Guvernul inca in functie a declarat recurs fata de sentinta de suspendare a aplicarii HG 230. "Recursul formulat de Guvern ne-a fost transmis luni, prin fax, si este semnat de Dezsi Attila, secretar general al Guvernului Romaniei", a precizat Dusa.

Aplicarea Hotararii de Guvern privind infiintarea unei noi facultati in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Targu Mures a fost suspendata, vineri, in urma unei decizii a Curtii de Apel Targu Mures, care a admis o solicitare in acest sens formulata de conducerea UMF.

Hotararea de Guvern privind infiintarea liniilor maghiare de studii la UMF din Targu Mures a fost aprobata la sfarsitul lunii martie de Cabinetul Ungureanu.

PDL face alianta postelectorala cu PP-DD la Vaslui... Parlamentul voteaza Guvernul. Ponta: Luam banii inapoi de la primariile PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x