Antena Căutare

Halucinant: Raluca Turcan a confundat High-Definition cu Hunedoara!!!

Recordul de ignoranta detinut de Elena Udrea, de cind cu presedintele Norvegiei, a fost spulberat de Raluca Turcan, care a demonstrat, in Comisia de Cultura a Senatului, ca nu are nici cea mai vaga idee despre televiziune, confundind High-Definition cu ...Hunedoara

In timpul dezbaterilor la modificarea legii de functionare a TVR, in Comisia de Cultura a Senatului, Raluca Turcan, venita sa isi sustina propunerile de modificare a legii TVR, dar si a presedintelui TVR, Alexandru Sassu, s-a petrecut un incident socant, la inceput de ris, dar mai apoi, mai degraba de plans.

Conform inpolitics.ro, in cadrul dezbaterilor, Raluca Turcan si-a stupefiat colegii intrebind, pe un ton iritat, pentru ce a fost nevoie ca TVR sa infiinteze un post la Hunedoara: "De ce domnilor, imi puteti explica si mie de ce are nevoie Romania de un post TV Hunedoara, chiar asa am ajuns?". Surprins, presedintele TVR, Alexandru Sassu, a explicat ca nu exista un asemenea post, ci doar un studio teritorial la Deva, numai ca Raluca Turcan a insistat intreband in continuare: de ce exista TVR Hunedoara? Intr-un tirziu, membrii comisie au realizat ca doamna senator Turcan se referea la postul TVR HD, ale carui initiale seamana, e drept, cu abrevierea oficiala a judetului Hunedoara, dar inseamna, in realitate, High-Definition, adica televiziune cu o calitate superioara a sunetului si a imaginii.

Interventia senatorului PDL a starnit amuzamentul colegilor din Senat, fapt care, potrivit unor surse din comisie, a facut-o pe Turcan sa roseasca asemenea unui rac. De asemenea, dupa aceasta gafa incredibila, pedelista nu a mai comentat si a tacut pana la sfarsitul sedintei.

Foto: intactimages.ro

Parlament: Inghetarea pensiilor aflate sub nivelul de 1000 lei, respinsa... PSD a pregatit motiunea de cenzura si vrea referendum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x