Antena Căutare

Ialomitianu: M-a surprins demisia lui Cseke. E usor sa demisionezi

Ministrul Finantelor a declarat ca i-a transmis lui Cseke Attila, inainte de rectificare, ca Sanatatea va primi doar 300 milioane lei din cauza resurselor limitate. Gheorghe Ialomitianu i-ar fi explicat ministrului Sanatatii ca nu este normal ca problemele din sanatate sa fie rezolvate "luand bani de la investitii si dand la arierate".

"M-a surprins demisia lui, pentru ca nu este normal ca problemele din sanatate sa fie rezolvate luand bani de la investitii si dand la arierate. Multi ministri sunt suparati, este usor sa-ti dai demisia, toti ministrii solicita bani si primesc atat cati sunt"


Ministrul Finantelor sustine ca i-a comunicat lui Cseke, inca de anul trecut, ca "trebuie pusa ordine in sistem" pentru ca ministrul Sanatatii sa beneficieze de sustinerea lui.

Ialomitianu a mai spus ca decizia privind rectificarea bugetului a apartinut Guvernului.

"Aproape toti ministrii au cerut fonduri mai mari. (...) Niciun ministru n-a primit sumele solicitate", a mai spus Ialomitianu, care a caracterizat Ministerul Sanatatii drept unul "greu".

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, si-a prezentat joi demisia fiind nemultumit de banii primiti de MS la rectificarea bugetara, care s-a discutat fara a i se cere punctul de vedere.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Ce le-a spus Anca Boagiu procurorilor DNA. Vezi declaratiile ministrului!... Udrea: "Nu avem voie sa marim salarii si pensii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x