Antena Căutare

Iasi: PNL si PSD se aliaza. Decizia finala, pe 5 februarie!

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa comuna PNL-PSD, desfasurata la Muzeul Unirii din Iasi, ca partidul pe care il conduce este dispus sa purceada la constituirea unei aliante cu PSD. Presedintele PSD, Victor Ponta, a confirmat vointa celor doua partide si a declarat ca noua alianta va avea statut juridic. Votul privind aceasta alianta va fi dat in PNL pe 5 februarie.

Crin Antonescu a precizat ca reprezentarea pe liste a viitoarei aliante PNL-PSD la alegeri va fi paritara, 50% PNL si 50% PSD.

"Suntem la Iasi, pe 24 ianuarie si aici, in acest loc special al istoriei, culturii si spiritualitatii romanesti. Trebuie sa spun, in numele PNL, ca suntem decisi sa purcedem la un act politic major, constituirea unei forte politice care sa ofere sansa tuturor romanilor care nu si-au pierdut speranta", a declarat Crin Antonescu.

Victor Ponta a anuntat ca aceasta coalitie isi propune sa formeze o "axa a binelui" ca alternativa la "axa raului" reprezentata de actuala guvernare.

Alinata va fi inregistrata juridic si este conceputa sa functioneze cel putin pana in 2016.


Daniel Constantin: Alianta dintre PSD, PNL si PC este singura optiune... Victor Ponta da cu pumnul in masa Opozitiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x