Antena Căutare

Igas: Antonescu este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru ca nu-i place munca

A venit randul fostului ministru de Interne Traian Igas sa-l critice pe liderul PNL Crin Antonescu pentru prezenta din Parlament. Dupa ce saptamana trecuta Elena Udrea, un alt fost ministru a atras atentia asupra absentelor co-presedintelui USL, Igas il numeste pe Antonescu "cel mai mare chiulangiu" pentru ca ar avea "o prezenta la serviciu de zero la suta".

"Ideea de a continua pe linia boicotarii lucrarilor sau a absentarii de la lucrarile Senatului si Camerei Deputatilor este o abordare complet gresita si lipsita de responsabilitate fata de romani. Cu cateva zile inainte de inceperea sesiuni normale a Parlamentului, au cerut sesiune extraordinara, cu motivarea ca dialogul trebuie sa aiba loc in Parlament, si nu in strada. Si am avut sesiune extraordinara. Acum, cand a inceput sesiunea normala, nu mai vin, nu mai considera ca dialogul trebuie sa aiba loc in Parlament", a spus senatorul Traian Igas, intr-o conferinta de presa la PDL Arad.

Igas a gasit si o motivatie pentru absentele lui Antonescu -"este cel mai mare chiulangiu din Parlament pentru ca nu ii place munca", conform acestuia.

"Aceasta este "alternativa" reala a opozitiei pentru Romania: zero prezenta la serviciu, 1,4 milioane de euro pe luna salarii si indemnizatii "bagate" in buzunar", a mai afirmat senatorul Traian Igas.

Foto: Intact Images

Becali: PNG va face cel mai probabil parte din Miscarea Populara... Kelemen Hunor: UDMR isi poate permite 4 ani in opozitie. Viata e mai usoara in opozitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x