Antena Căutare

Fostul ministru de Interne, Traian Igas, nu si-a declarat toata averea

Traian Igas nu a declarat ca detine un hotel si un restaurant in orasul sau natal Pecica.

Fostul ministru de Interne, Traian Igas, sustine ca cele doua afaceri au fost trecute in declaratia de avere sub numele firmei SC. COSTELLO 2000 si ca acestea sunt subinchiriate.

Hotelul l-a dat spre administrare uneia dintre cele doua surori, iar restaurantul, unui prieten. Asadar, sub o firma umbrela a carei valoare de piata este de doar 200 de lei dupa cum singur, cu mana lui, a scris in declaratia de avere, Traian Igas a ascuns o afacere cu multe zerouri. Chiar daca si-a subinchiriat afacerea, dividentele ridicate sau neridicate trebuiau declarate, lucru care nu s-a intamplat.

In declaratia de avere mai apare si un imobil de 100 de metri patrati primit mostenire si o cabana cocheta, in mijlocul unei pasuni, acolo unde ministrul isi invita partenerii politici si de afaceri, vorbesc vecinii. Igas spune insa ca nu are nicio casa a lui ridicata de la zero si ca locuieste impreuna cu sotia si cei doi copii in casa bunicilor.

Avutia familei Igas este insa mult mai mare. Cele doua surori ale ministrului isi ridica fiecare cate o vila, tot in Pecica. Localnicii privesc si anlizeaza, dar se feresc sa vorbeasca in fata camerei despre afacerile familiei Igas.

Sursa: Antena3

FOTO: Intact images

"Umbra" lui Mihai Razvan Ungureanu a incasat aproape 500.000 de euro pe servicii de imagine... Dan Diaconescu: "Daca obtinem 25% la alegeri, voi solicita sa fiu premier"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x