Antena Căutare

Iliescu: Basescu da acum din colt in colt si ia masuri aberante

Fostul sef al statului Ion Iliescu a declarat ca presedintele Traian Basescu da din colt in colt si vine, la disperare, cu masuri aberante, dupa ce, initial, a dat asigurari ca Romania nu va fi atinsa de criza si apoi s-a grabit sa anunte ca in 2010 va iesi din criza. "Asta este nenorocirea unei guvernari incapabile, neprofesioniste, incompetente si care apeleaza la masuri antipopulare", a spus Iliescu.

"In contextul crizei actuale, toate statele, si europene, si SUA, de doi-trei ani, tot lucreaza. Pana nu demult, v-amintiti, domnul Basescu dadea asigurari ca Romania nu este antrenata in aceasta criza, ca nu vor fi elemente de criza, ca Romania trece pe langa. Pe urma, cand a vazut ca totusi este o criza, a si anuntat ca in 2010 iesim din criza. si acum, la disperare, da din colt in colt si vine cu masuri aberante", a spus Iliescu.

El a aratat ca in acest lucru consta, de fapt, "nenorocirea" unei guvernari "incapabile, neprofesioniste si incompetente".

Fostul sef de stat a criticat si Guvernul, precizand ca acesta nu "s-a pretat" nici macar la o analiza proprie in ceea ce priveste masurile care se impun a fi luate.

"Presedintele Basescu si-a asumat aceasta raspundere ca sa iasa in fata si sa indice directiile de actiune care se pare ca nici macar nu fac parte din cele 18 sau 20 si ceva de puncte discutate cu FMI anterior. Deci, s-a interpus, s-a suprapus si s-a substituit Guvernului. si masurile, in primul rand, apartin domnului Basescu, nu Guvernului Boc", a spus fostul sef de stat.

Tot articolul, in Jurnalul National

Protestatarii, satui de mesajele puterii. Marcel Hoara huiduit in Piata Victoriei... PNL face apel la manifestanti sa nu raspunda la eventualele provocari la violenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x